Project Description

Project Name: NextGen Living Wall, Wallre Netherlands
Supplied by:
ASI
Website: asiearthforms.com

Description: An existing residential high-end apartment complex for elderly residents, needed to be renovated. A new fresh makeover was conceived based on new higher demands from the residents and dated decoration and facilities. Working in combination with our ASI subsidiary in the Netherlands, Natures Green, Bloei Landscaping had the opportunity to discuss and design together with the architect, a new green connection for all levels of the building. Very visible and appealing. They chose a NextGen Living Wall of over 15 meters high (50 feet), covering 4 stories, with a large variety of plants. A special drainage and irrigation system was built inside the back wall and not visible from the front of the living wall. Bloei Landscaping is an official NextGen Expert.